Met de Vespa

Met de Vespa

De Vlaamse Ardennen vormen het ideale decor voor een niet te missen trip met de Vespa. Ontdek deze unieke streek eens op een andere manier en verken de verschillende formules.

RefugeTrips:

Losse verhuur (max. 5 Vespa's voor max . 10 personen, minimaal 1.55 m groot, via gepijld parcours, van 11 tot 17u30 ) = altijd minimaal 48 uur vooraf te reserveren via www.refugetrips.be.

Voor begeleide groepsritten (vanaf 5 vespa’s) kan je ook terecht op www.refugetrips.be. Routes via het Ronde van Vlaanderenparcours, le Pays des Collines of langs de Watermolens van de Zwalmvallei.

Meer informatie:

Refuge Kapelleberg - RefugeTrips

Wil je de Vlaamse Ardennen ontdekken op een leuke en ontspannende manier, dan kan dat met de vespa's & scooters van www.refugetrips.be.

Vanuit het pittoreske Maarkedal ontdek je de Vlaamse Ardennen op zijn mooist, via de mytische hellingen Kanarieberg, Kruisberg, Hotond, Paterberg, Koppenberg, e.d.. Je flirt zelfs even met ‘le Pays des Collines' en vooral : bij je middagstop kan je genieten van enkele culinaire hoogstandjes in één van onze lokale bistro's !

De GPS-route zal je leiden langs de Markt, foodie-tempel De Passage en meer.
Alle info, inclusief alle antwoorden op al je vragen : zie www.refugetrips.be.

Via de BOEK NU-module weet je zelfs perfect wat één en ander kost, volgens je eigen wensen.
Opgelet : reserveren tenlaatste 24u voor je rit !

Laatste update 11 apr 2017