Week van de smaak bij Toerisme Ronse

Tijdens de "Week van de smaak" die loopt van 11 tot 21 november 2010 pakt Toerisme Ronse ism de plaatselijke horeca uit met een origineel gegeven: "Kok in the picture", een proevertjewandeling op 13 november en een Walking Dinner op 20 november.

1. Kok in the picture
Wie staat er werkelijk achter het fornuis om de lekkere gerechtjes klaar te maken voor de klanten??? Op een ludieke manier zullen de koks een tipje van de sluier oplichten over wat ze zelf graag lezen, eten en drinken...De klanten van Restaurant Apollon, Lou Pahou, Soep en Wijn, Pinel, La Différence, Côté Jardin en La Belle Epoque zullen na hun maaltijd enkele weetjes over hun kok wijzer zijn.

De koks bieden immers vanaf 11 november tot en met 12 december hun lievelingsmenu aan 40 euro all in.
Bekijk hier de menu's.

2. Proevertjeswandeling
Je krijgt de gelegenheid om van allerlei lekkers uit de vier windstreken te proeven. De wandeling wordt afgesloten met een Ronsisch biertje naar keuze.
Datum 13 november om 14u aan de Dienst Toerisme.
Prijs: € 10 p.p. - Duur: ca. 3 uur
Reserveren verplicht bij Toerisme Ronse

3. Walking Dinner
Drie restaurants serveren elk een stukje van het verrassingsmenu. Onze stadsgidsen staan klaar om je van het aperitief tot dessert rond te leiden in het stadscentrum. Je leert de stad kennen terwijl je smaakpapillen worden verwend.
Datum : zaterdag 20 november om 18u30 aan de Obelisk op de Grote Markt
Prijs : € 45 p.p. - Duur: ca. 4 uur
Reserveren verplicht bij Toerisme Ronse.

Laatste update 16 nov 2010