Incentives

 

"Ontdek het prachtige Ronse met City Golf!"
‘City Golf', een vernieuwende manier om mensen te laten kennismaken met golf op een ongeziene manier. Al golfend kan je de mooiste plekjes van Ronse ontdekken en dit allemaal binnen één en hetzelfde concept. Holes worden vervangen door targets die zich reeds in de stad bevinden bv. Standbeeld, zitbank, fontein.  Het parcours duurt zo'n 2 uur en je legt ongeveer een 2,5km af. City Golf is voor iedereen. Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn niet nodig. Ideaal als teambuilding, familie-uitje, verenigingsactiviteit, aanloop naar vrijgezellenavond.
Meer informatie: http://www.city-golf.be/CityGolfRonse.html, T +32 (0)498/39.56.94, E: Info@city-golf.be

  De Ijsmolenhoeve: Kanarieberg 1, 9600 Ronse
Jouw partner in beestig avontuurlijk vergaderen.
Op De Ijsmolenhoeve is het heerlijk vergaderen. Hartje Vlaamse Ardennen kunnen wij u laten brainstormen in een gezellige en knusse houten chalet met eigen pelletskachel en bemande bar. Bij De Ijsmolenhoeve geloven wij steevast in het stimuleren van originele ideeën door een originele omgeving! Met zijn eigen kinderboerderij en avonturenpark is De Ijsmolenhoeve de ideale outdoor locatie om tussen de vruchtvolle vergaderingen in ook succesvol te ontspannen.
Logies
Ook op zoek naar een unieke, avontuurlijke, doch luxueuze overnachtigsmogelijkheid? Dan zijn onze Luxe Safaritenten en Lodge zeker iets voor u!
Meer informatie: http://www.ijsmolenhoeve.be/
T +32(0)55/60 96 07, info@tsjaka.be
 

Geleide wandelingen

Onze gidsen staan klaar om samen met jouw personeelsleden, klanten, collega's op stap te gaan door Ronse. Verschillende themawandelingen worden aangeboden. Dit kan gaan van een ludieke culinaire tocht tot een cultuur-historische wandeling. Een bezoek aan onze mooie crypte, het must (museum voor textiel), een art deco interieur zijn slechts enkele suggesties.

Ontdek het volledige aanbod op of neem contact op met de dienst toerisme.

 

Ontdek per vespa de Vlaamse Ardennen

De Ronde van Vlaanderen spreekt tot velen hun verbeelding. Het schitterende landschap van de Vlaamse Ardennen is een ideaal decor voor een vespatrip. Trommel wat collega's of vrienden bij elkaar en beleef deze unieke ervaring. Doe dit steeds met de complimenten van Toerisme Ronse.
Enkel mogelijk op reservatie.

Meer info en reservatie:
http://www.refugetrips.be/
T +32 (0)495 599 433

   
 

 

   
 

 

Laatste update 14 apr 2017