Fietsknooppuntennetwerkkaarten

cover-va.jpg

Fietsnetwerkkaart Vlaamse Ardennen

Ontdek de prachtige Vlaamse Ardennen met de fiets.

Het Fietsnetwerk Vlaamse Ardennen kiest zowel voor het betere klimwerk als voor vlakke wegen. We hebben de hellingen duidelijk aangeduid op de fietskaart, zodat je ze makkelijk kunt omzeilen of - voor de sportievere fietsers - precies kunt opzoeken. Je kan dus zowel een makkelijke gezinstocht als een mini-Ronde van Vlaanderen uitstippelen op het 830 kilometer lange fietsnetwerk van de Vlaamse Ardennen!

Met de fietsnetwerkkaart stippel je zelf je fietstocht uit. Zo lang of zo kort, zo lastig of zo vlak als je zelf maar wil. Je noteert op voorhand de knooppunten waarlangs je wil fietsen in de juiste volgorde. Daarna stap je op de fiets. Het enige wat je moet doen, is de bordjes volgen die je van het ene naar het andere knooppunt loodsen. Met de fietskaart bij de hand, kan je ook onderweg je traject nog aanpassen, als je dat wil.
Stippel zelf je tocht uit en... veel fietsplezier!

Bestel Fietsnetwerkkaart Vlaamse Ardennen (kostprijs kaart: € 6,00 + € 1,75 portkosten)

Fietsinrijpunten

Ben je nog niet uitgefietst? Toerisme Ronse verkoopt ook alle andere Fietsknooppuntenkaarten van Oost-Vlaanderen.

Fietsnetwerkkaarten Picardisch Wallonië

Ontdek Picardisch Wallonië per fiets

Picardisch Wallonië heeft een fietsroutenetwerk van 1600 km. Dankzij de "knooppunten" ben je volledig vrij in de keuze van je traject. Ontdek samen met je partner, vrienden of familie de mooiste landschappen van Picardisch Wallonië door bossen, vlaktes, heuvels en dorpen te doorkruisen... en geniet van smakelijke pauzes! De nieuwe fietsnetwerkkaarten 'deel Oost' en 'deel West' zijn beiden van nu beschikbaar bij Toerisme Ronse.

Het fietsnetwerk van 1600 km is onderverdeeld in twee kaarten: OOST en WEST. De kaart OOST bevat de regio Silly-Aat-Edingen, het natuurpark van het Pays des Collines en een deel van het natuurpark van de Plaines de l’Escaut. De kaart WEST bevat de regio Doornik-Moeskroen en de Plaines de l’Escaut. Geniet van een fietstocht in Picardisch Wallonië!

Bestel  Fietsnetwerkkaart Picardisch Wallonië 'deel Oost'(kostprijs kaart: € 7,00+ € 1,75 portkosten)
Bestel  Fietsnetwerkkaart Picardisch Wallonië 'deel West'(kostprijs kaart: € 7,00+ € 1,75 portkosten)

Laatste update 06 aug 2015