De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve, een pareltje uit de vijftiende eeuw, biedt het ideale decor voor een dag of weekend genieten in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

Nieuw: nu ook met brasserie

De allerkleinsten kunnen genieten van een leerrijke ervaring in onze kinderboerderij. Het verzorgen en voederen van de diertjes, een actieve workshop brood bakken of een eerste pony-ritje: we maken er een vrolijke boel van. Ook voor de stoerdere kids hebben we een onvergetelijk avontuur voor de boeg. Tal van outdoor activiteiten: paintball, klimmuur, highropes,... De Ijsmolenhoeve zorgt voor ieder wat wils!

Hiernaast bieden we ook logies aan en staat een feestzaal ter uwer beschikking voor uw verjaardags-, communie- of andere feesten! De Ijsmolenhoeve staat garant voor een persoonlijke aanpak en werkt graag een voorstel op uw maat uit! Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website: www. ijsmolenhoeve.be of stuur ons een mailtje: info@ijsmolenhoeve.be!

Openingsuren

- Elke woensdag van 13.00 tot 19.00 (niet tijdens de schoolvakanties)
  Elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 19.00
- Elke vrijdag tijdens schoolvakanties van 15.00 tot 19.00
- Gesloten bij privé boekingen, meer info op www.ijsmolenhoeve.be.

Iedere bezoeker betaalt slechts 1,50 euro voor een namiddag dierenplezier en dol avontuur in een prachtig kader! ACTIVITEITEN STEEDS NA RESERVATIE!

Openingsuren Brasserie: elke woensdag, zaterdag en zondag van 11u tot 18u, uitgezonderd tijdens schoolvakanties

Contact

De Ijsmolenhoeve

Kanarieberg 1

9600 Ronse

Tel: 055 609 607

www.ijsmolenhoeve.beinfo@ijsmolenhoeve.be

Laatste update 23 apr 2015