Vergaderen midden in de groene heuvels

 

   

De cultuurfabriek
Braambos 15
Een seminarie in een niet alledaagse omgeving.
Een vergadering in alle rust en toch vlakbij. Een verrassend bedrijfsfeest, een zomerse cocktail of de organisatie van elk ander B2B-event. De Cultuurfabriek biedt ruimte en alle faciliteiten voor bedrijfsevents tot 300 personen, evenals ideeën voor arrangementen, vergaderformules en creatieve personeelshappenings. Meer info: http://www.cultuurfabriek.be/, T +32(0)477 28 77 07

  Domein De Fiertel/Jeugdherberg
Rudderveld 7, 9600 Ronse.
T +32 (0)55 21 19 26, ronse@vjh.be, http://www.infrafos.be/
 

De Ijsmolenhoeve: Kanarieberg 1, 9600 Ronse. 
Jouw partner in beestig avontuurlijk vergaderen.
Op De Ijsmolenhoeve is het heerlijk vergaderen. Hartje Vlaamse Ardennen kunnen wij u laten brainstormen in een gezellige en knusse houten chalet met eigen pelletskachel en bemande bar. Bij De Ijsmolenhoeve geloven wij steevast in het stimuleren van originele ideeën door een originele omgeving! Met zijn eigen kinderboerderij en avonturenpark is De Ijsmolenhoeve de ideale outdoor locatie om tussen de vruchtvolle vergaderingen in ook succesvol te ontspannen.
Logies
Ook op zoek naar een unieke, avontuurlijke, doch luxueuze overnachtigsmogelijkheid? Dan zijn onze Luxe Safaritenten en Lodge zeker iets voor u!
Meer informatie: www.ijsmolenhoeve.be
T +32(0)55/60 96 07, info@tsjaka.be

   

TIO3
Bent u op zoek naar een unieke, modern uitgeruste locatie voor uw event of tentoonstelling? TIO3 is gelegen in Ronse, midden in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen. TIO3 is een prachtig, volledig vernieuwd gebouw dat hedendaags design combineert met sfeervolle elementen. Ook voor uw evenementen & tentoonstellingen kan u gebruik maken van de faciliteiten van TIO3.

Verblijf-, seminarie en incentive pakketten zijn beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.
www.tio3.be - email: Indiana.Declercq@tio3.be - Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - tel: 055/218007

   't Rosco - vergaderen in een sportieve omgeving
Leuzesesteenweg 241
Ronse beschikt sedert 2006 over een spiksplinternieuwe sporthal - zonder enige twijfel het grootste sportcomplex van de regio. Naast een indrukwekkende klimmuur en heel wat polyvalente zalen beschikt 't Rosco ook over professionele vergaderaccommodatie. Plan je een vergadering en wil je er een sportieve activiteit aan koppelen? Dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Meer info: sportdienst Ronse , T + 32(0)55 33 99 21
   
   
   
   

 

 

 

Laatste update 27 sep 2016