Toerisme voor allen: De IJsmolenhoeve

Logeren op de boerderij. Het kan bij ‘De IJsmolenhoeve'. Voor iedereen die zoekt naar kleinschaligheid en kwaliteit. Je logeert op een boerderij in een luxe safari- of lodgetent. De tenten zijn comfortabel en zeer ruim. De boerderij ligt in de directe omgeving van een natuurgebied of landgoed.

De IJsmolenhoeve

57 bedden
Kanarieberg 1, 9600 Ronse
T +32 (0)55 609 607
info@ijsmolenhoeve.be
www.ijsmolenhoeve.be

Safaritenten

De IJsmolenhoeve tilt het luxe kamperen naar een hoger niveau. Wij bieden binnen deze trend een totaalconcept aan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een overnachting in stijl. Deze tent biedt u vele mogelijkheden en is voor maximum 8 personen. Op ons uniek domein hebben wij 4 tenten (4 x 8 personen). De Safari Kenia, Safari Madagaskar, Safari Namibië en Safari Zuid Afrika.
meer foto's

 

Lodgetent

Kamperen in een tent. Volop genieten van het buitenleven met alle gemakken en comfort. Een luxe lodgetent met echte bedden. Een goed uitgeruste keuken en een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Dat is pas echt vakantie als god in Frankijk. Dit mooie onderkomen is geschikt voor 9 personen.

meer foto's

Slaaptent

Wij beschikken ook over 1 slaaptent voor 16 personen. Overdacht actief in de bosse, op de boerderij of in het adventurepark. 's Avonds een hapje eten in onze brasserie en afsluiten met een kampvuur onder de sterrenhemel.

Twijfel niet. Laat van u horen!
Weerhoudt uzelf er niet van om contact op te nemen. Dit kan namelijk nooit kwaad en wij helpen u graag! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar:

De IJsmolenhoeve

57 bedden
Kanarieberg 1, 9600 Ronse
T +32 (0)55 609 607
info@ijsmolenhoeve.be
www.ijsmolenhoeve.be
 

 

Laatste update 11 mei 2015