Parkeren

We geven je graag een aantal parkeertips mee om handig je ijzeren ros kwijt te geraken.

Uw wagen parkeren.

Uw bus parkeren.


Nieuws

Gratis parking Familia - stadhuis betalend

Nieuwe parkeersituatie in De Vrijheid vanaf 2 december

Gratis parking Familia 

Op 1 december 2017 wordt de nieuwe gratis parking Familia ingereden door het personeel van stad Ronse. Op die manier nemen ze afscheid van de parking achter het stadhuis. In de toekomst zal personeel en bestuur immers het goede voorbeeld geven door te parkeren op de gratis randparkings en zo parkeerruimte vrij te houden voor bezoekers van handel, horeca en diensten.

Parking stadhuis betalend

Vanaf 2 december wordt de parking achter het stadhuis betalend. Hiermee wordt het parkeerregime afgestemd met dat van de Grote Markt. De markt is vlot bereikbaar via de nieuwe voetgangersverbinding. De bijzondere regelingen zoals een kwartier gratis parkeren (mits nemen van een ticket) en gratis parkeren op zaterdagnamiddag zijn ook hier van kracht.

In het vooruitzicht van de werken in De Vrijheid en de toekomstige voetgangerszone krijgen de bewoners en handelaars van de straten Sint-Martensstraat, De Rorestraat, Kleine Markt, Schipstraat, Priestersstraat, Begijnhofstraat en Kaatsspelplein de mogelijkheid om een bewonerskaart of handelaarskaart betalende zone aan te schaffen.


Lees verder >>
01 maa 2016 Wegenwerken : Veemarkt - Oude Vesten
14 okt 2015 Let op vanaf 15 oktober wordt De Biesestraat blauwe zone