Ronse, anders

Initiatie boogschieten: de liggende wip

Sint-Pietersnieuwstraat 36-38, Ronse

De gasten worden ontvangen met een woordje uitleg over de geschiedenis van de Sint-Sebastiaansgilde, rijk aan folklore en traditie. Gevolgd door uitleg over pijl en boog. Daarna wordt overgegaan tot een initiatie boogschieten. Iedere gast kan vrijwillig een paar schoten oefenen onder de deskundige uitleg van een ervaren schutter. Er zij ook bogen beschikbaar voor vrouwen en kinderen.
De duur van de initiatie is afhankelijk van het aantal aanwezige schutters (min. 1 uur). Dit wordt geheel gratis aangeboden mits het nuttigen van een maaltijd en een symbolische € voor de gilde. Niet mogelijk op woensdag.

Duur: minimum 2 uur
Info en reservatie: St.-Sébastien, www.st-sebastien.be, T 055 21 38 66, 0472 40 42 41,
st-sebastien@skynet.be

City Golf in Ronse

Ontdek het prachtige Ronse met City Golf. Trek de stad rond en leer op een speelse manier Ronse ontdekken. Het parcours duurt zo'n 2 uur en je legt ongeveer een 2,5 km af. City Golf is voor iedereen. Ideaal als teambuilding, familie-uitje, verenigingsactiviteit, aanloop naar een vrijgezellenavond.

Organisator: City Golf events - Prijs: € 20,00 p.p. (informeer naar kortingen vanaf 10 personen)
www.city-golf.be - 0498 39 56 94 - info@city-golf.be

 

 

De IJsmolenhoeve

IJsmolenhoeve: Kanarieberg 1, 9600 Ronse

De Ijsmolenhoeve is met zijn eigen kinderboerderij en avonturenpark de ideale outdoor locatie voor een dagje uit. Door het unieke concept kunnen wij onze klanten een aangename mix aanbieden tussen dier, natuur en avontuur! Wij zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag kan beleven aan de voet van het Muziekbos.
Ook overnachten is perfect mogelijk. Naast het paintballterrein, de highropes, schietstand en deathride,... hebben we op De Ijsmolenhoeve unieke en luxueuze logies. Met onze 4 luxe safaritenten, lodge en chalet geven we logeren in de Vlaamse Ardennen een nieuwe dimensie.
De IJsmolenhoeve
Kanarieberg 1
9600 Ronse
055 609 607
www.ijsmolenhoeve.be

Bovenstaande locaties zijn een onderdeel van Tsjaka Adventure. Een jong en dynamisch team dat evenementen verzorgt voor zowel groepen, scholen als bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw sportdag, teambuiling, communie- en verjaardagsfeest en dag wordt om nooit te vergeten.

Tsjaka Adventure - www.tsjaka.be - info@tsjaka-adventure.be - T 055 38 57 67

Bekijk hier ook onze andere incentives

 

Laatste update 31 jan 2017