Wegenwerken : Veemarkt - Oude Vesten

Door omstandigheden is de datum voor het afsluiten van de Veemarkt richting Elzele uitgesteld. De werken starten pas op donderdag 10 maart in plaats van dinsdag 1 maart 2016. Vanaf donderdag 10 maart wordt de Veemarkt vanaf het rond punt richting Elzele afgesloten.

Fase 1: Veemarkt afgesloten richting Elzele 

donderdag 10 maart 2016 start de firma Vindevogel in een eerste fase met de aanleg van nutsleidingen op de Veemarkt vanaf het rond punt Eugène Soudansquare tot aan de Oude Vesten. Tijdens deze werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn vanaf het rond punt richting Elzele. Het verkeer richting Elzele wordt omgeleid via de Ninovestraat, O. Delghuststraat en Bredestraat.

Verkeer vanuit Elzele naar het rond punt blijft mogelijk. De werken zullen duren tot eind maart 2016. Afhankelijk van de vordering van de werken (weersomstandigheden) volgen daarna nog verschillende fasen. Hierover wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd. 

Deze werken zijn de eerste fase in de heraanleg van de Veemarkt waarbij nieuwe fietspaden en meer groen zullen gerealiseerd worden. Meer informatie hierover kan je vinden in nummer 57 van het stadsmagazine Inzicht.

Klik op de afbeelding om een grote versie (7MB) van de plannen te downloaden.

Laatste update 01 maa 2016